UUSIN BLOKIKIRJOITUS

Pidä itsesi ajan tasalla

Aloita päivitys lukemalla uusimmat blokikirjoituksemme!

Harvardin Yliopisto fossiilisten polttoaineiden suhteen neutraali vuoteen 2026 mennessä

Apr 20, 2024
 

Harvardin ilmastokomitea antoi kaksi suurta suositusta.

Ensimmäinen on se, että Harvardin pitäisi olla fossiilisista polttoaineista vapaa vuoteen 2050 mennessä.Tämä tarkoittaa, että emme käytä fossiilisia polttoaineita lämmitykseen, liikenteeseen, ruokaan, riippumatta siitä, mikä on käytännöllistä. Tavoite päästä nollaan vuoteen 2050 mennessä on kahdesta syystä.Ensimmäinen on se, koska Cambridgen ja Bostonin kaupungit haluavat.He ovat osoittaneet selvästi, että he odottavat molempien kaupunkien olevan vapaita fossiilisista polttoaineista vuoteen 2050 mennessä.Toinen syy on se, että tiedemiehet kertovat meille, että meidän on oltava fossiilisista polttoaineista vapaa vuoteen 2050 mennessä.


Jos aiomme välttää vaarallisen ilmastonmuutoksen, meidän on päästävä nollaan vuoteen 2050 mennessä, mikä tarkoittaa, että aiomme tuplata kampuksen energiansäästön. Olemme jo vähentäneet 30 % päästöjämme lähtötasostamme. Voimme päästä nollaan vuoteen 2050 mennessä. 

Toinen suosituksemme on, että Harvardin Yliopiston tulisi olla fossiilisten polttoaineiden suhteen neutraali vuoteen 2026 mennessä. Tämä tarkoittaa investoimista tuulivoimaloihin Texasissa tai ehkä talojen eristämiseen Cambridgessa ja Harvardissa.

Teemme sellaista, joka nollaa nettopäästömme. Miksi? Koska se on oikein. Aiheutamme valtavia vahinkoja. Meidän on lopetettava ympäristön rasittaminen. Liitymme muihin yrityksiin ja yliopistoihin, jotka vaativat fossiilitonta energiaa. Kannustamme ja nopeuttamme uuden teknologian tarjontaa, auttaen näin muuttamaan koko taloutta ja kestämään. Näin tehdessämme opimme ja aiomme jakaa oppimamme muun maailman kanssa. Miten teet tämän kustannustehokkailla tavoilla, jotka todella vaikuttavat?
Opimme ja voimme saada aikaan valtavan eron.

Näin siis Harvardin Yliopistossa.Mitä ajatuksia sinulle tuli kirjoituksesta?
Mitä se voisi tarkoittaa minulle henkilökohtaisella tasolla?

Yrityksellemme, yhteisöllemme?

Tämä teema ei katoa. Palataan asiaan tuonnempana.

Mitä voin tehdä henkilökohtaisella tasolla ollakseni ympäristöä säästävä?

On monia asioita, joita voit tehdä henkilökohtaisella tasolla ollaksesi ympäristöä säästävä ja vähentääksesi ympäristövaikutuksia. Tässä on joitain ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

Vähennä, käytä uudelleen ja kierrätä: Tämä on yksi perustavanlaatuisesta ja tehokkaimmista tavoista olla ympäristöä säästävä. Vähennä tuottamansa jätteen määrää käyttämällä uudelleenkäytettäviä pusseja, pulloja ja astioita ja välttämällä kertakäyttöisiä tuotteita. Käytä tavaroita uudelleen aina kun mahdollista ja kierrätä materiaalit, jotka voidaan kierrättää.

Säästä vettä: Ole tietoinen vedenkäytöstä ja yritä säästää sitä aina kun mahdollista. Ota lyhyemmät suihkut, korjaa mahdolliset vuodot ja harkitse vettä säästävien laitteiden ja kalusteiden asentamista.

Säästä energiaa: Vähennä energiankulutusta sammuttamalla valot ja elektroniikka, kun et käytä niitä, käyttämällä energiatehokkaita lamppuja ja valitsemalla laitteet, joilla on korkea -luokitus.

Käytä kestävää liikennettä: Harkitse kävelyä, pyöräilyä tai julkisen liikenteen käyttöä yksin ajamisen sijaan. Jos sinun on ajettava, yritä kimppakyydillä tai käytä polttoaine tehokasta ajoneuvoa.

Syö kestävästi: Valitse paikallisesti kasvatettuja, luonnonmukaisia ja kestävästi tuotettuja ruokia. Vähennä lihan kulutusta ja valitse sen sijaan kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

Tue kestäviä tuotteita: Valitse tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja joiden ympäristövaikutukset ovat vähäiset. Etsi sertifikaatteja, kuten Reilu kauppa tai Rainforest Alliance.

Pienennä hiilijalanjälkeäsi: Ota huomioon hiilijalanjälkesi ja ryhdy toimiin sen pienentämiseksi. Voit esimerkiksi kompensoida hiilidioksidipäästöjä tukemalla uusiutuvan energian projekteja tai istuttamalla puita.

Tekemällä pieniä muutoksia jokapäiväisessä elämässäsi voit vaikuttaa suuresti kestävän kehityksen edistämiseen ja ympäristönsuojeluun.